top of page

Het leven is uitdagender dan ooit

Door de rust die we voor onszelf hebben gecreëerd door anders te kiezen, is er meer ruimte om onze omgeving waar te nemen. Onze moderne leefomgeving zorgt ervoor dat de foute leefstijlkeuze de makkelijkste wordt gemaakt. Bewerkte koolhydraten en frisdranken, comfort die je laat zitten, hangen en luieren. Wanneer is het moment dat jij gaat kiezen? Minimalisme kiezen voor duurzame gezondheid, beweeglijkheid en verbinding met jezelf.

Als we terug kijken op de jaren, waarin wij veel mensen heb mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl, kregen we vaak te horen dat het leven zo duur is. Wij kunnen hier een heel eind in meegaan, maar we weten inmiddels ook dat alles valt en staat met het maken van keuzes. De mens zit zo vastgeroest in patronen en overtuigingen en daarom met de kudde meelopen. Wij vragen ons oprecht af hoe lang mensen dit nog blijven doen. Wanneer sta jij op en kies je voor LEVEN?

Voordat wij met netwerkmarketing in aanraking kwamen, hebben we door meer uren te werken, meer omzet kunnen genereren. Hierdoor was er nog minder tijd om ons zelf van een goede maaltijd te voorzien en werd er gekozen voor gemak. Dit patroon doorbreken, betekende voor ons dat we op een andere manier mogen gaan werken. Wij ervaren nu wat de kracht is van netwerkmarketing. Bij onze zoektocht met welk bedrijf we willen samenwerken, hebben we gekozen voor de gezondheid- & wellness branche. Wij vinden onze gezondheid en die van onze naaste heel belangrijk, maar uiteindelijk is onze wens om met mensen samen te werken die niet met de kudde meelopen, maar daadwerkelijk het verschil voor zichzelf en anderen willen maken. 

Wat we in hele korte tijd hebben geleerd is dat je met jezelf aan de slag moet willen gaan. Alle gedachten en overtuigingen, zijn die wel van jou? Vraag jezelf eens af waarom je met de menigte meeloopt? Is de situatie waar je in terecht bent gekomen onomkeerbaar? Zijn de vrienden/kennissen waar je je mee verbonden hebt, wel de juiste mensen voor jou? Is het bedrijf waar je werkzaam bent, het bedrijf waarmee jij al jouw dromen kan laten uitkomen?

Deze vragen hebben wij ons zelf ook gesteld. In die periode hebben we ons heel eenzaam gevoeld. We leefde in een stuk niemandsland. Voelde we ons met niemand meer verbonden en voelde we ons niet begrepen. We hebben ons zelf meerdere keren afgevraagd of we wel de goede keuze hebben gemaakt door diep naar onze eigen kern te gaan. We hebben ons vastgehouden aan onze mentor/coach. Haar levensverhaal, maar ook haar jarenlange ervaring, heeft er voor gezorgd dat wij in "het karretje" zijn blijven zitten.

Ieder jaar mogen we opnieuw kiezen. Met wie willen we samenwerken? Een samenwerking ga je voor langere tijd aan. Een nieuw beroep, betekent dat je iets mag leren en daar is tijd voor nodig. Hoe gedreven ben je om door te gaan, ook als het even niet gaat zoals je dit wenst? In de gesprekken die ik dagelijks voer, is het niet vanzelfsprekend of er een samenwerking ontstaat. Zie het als een sollicitatie. Ook hier zijn meerdere gesprekken nodig of de functie die aangeboden wordt past bij de persoon die het bedrijf zoekt. Of deze persoon een klik heeft met zijn/haar directe collega. Dit jaar kiezen we ervoor om andere mensen inzicht te geven dat zij altijd een keuze hebben. Onze taak is anderen te informeren dat netwerkmarketing een heel krachtig verdienmodel is.

Dat netwerkmarketing begint, daar waar verkoop eindigt. Nog steeds zijn er gesprekken met mensen die een heel ander beeld hebben van dit prachtige vak. Het is onze uitdaging om netwerkmarketing weer in een positief daglicht te zetten.

 

Om je meer inzicht te geven in onze werkwijze, verwijzen we door naar het bedrijf "Zo trots als een Pauw". Dit bedrijf biedt diverse opleidingen en IPA's aan op het gebied van netwerkmarketing.

Nadat wij een kijkje in de keuken mochten nemen, heb wij ons direct voor de opleiding aangemeld. Deze online opleiding blijft altijd toegankelijk. Met name de IPA's kun je meerdere keren per jaar doen. 

Energieke groet,
Laura & Monique

IMG_8480 (1).jpg
bottom of page