top of page
CasaVida_logo_kleur_RGB.png

Casa Vida voel je welkom 

Stap voor een moment uit je dagelijkse leven met alle verplichtingen. Je mag alles loslaten en volledig ontspannen. Switch off is een groot cadeau aan jezelf! Je gaat ervaren dat je weer bent opgeladen. Deze energie ga je steeds langer vasthouden, wanneer je de juiste dingen doet.
Ben je benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen?

IMG_5294.jpg

Als je één ding verandert, verandert    alles

Casa Vida biedt dagelijks trainingen aan. Dit kan met een persoonlijke coach, maar ook met een trainer die aan maximaal 10 personen tegelijk training geeft.

Onze beweegprogramma's zijn afgestemd op het beter functioneren van het menselijk lichaam. Het lichaam is gebouwd om te bewegen. Dit is terug te brengen naar eenvoud. Je hoeft geen marathon te lopen of olympisch goud te winnen. Een gezond en beweeglijk leven is de sleutel naar succes. 
 

IMG_5303.jpg

Casa Vida is gevestigd op Skoon 6a in Oostzaan. 

Voel, beweeg en doe anders

Onder ons motto Voel, beweeg en doe anders, zijn wij visionairs op het gebied van leven toevoegen aan de jaren. Hoe ziet je gezondheid er van binnen uit, wat heb jij nodig en hoe maken we dit mogelijk. We gaan niet meer raden. We gaan jou verbinden met jezelf. Je gaat doen wat goed is voor jou in de voor jou beschikbare tijd.

bottom of page