top of page

Doen wat nodig is 

Als leefstijl ondernemer ben ik mijn hele loopbaan bezig geweest de juiste balans te vinden tussen ondernemen en leefstijl. Als ondernemer zorg ik voor werkgelegenheid en als leefstijl coach zorg ik voor de gezondheid van de medemens. Hier ontbrak echter vaak het zorgen voor mezelf. In 2013 ben ik op onderzoek uitgegaan hoe ik mijn bijdrage kan leveren om de ondernemer fit, gedreven en financieel gezond te houden, zodat de mensen met een hulpvraag op het gebied van leefstijl geholpen kunnen worden. Deze balans is meer dan ooit nodig in deze veranderde wereld.

In 2020 werd door een onvoorziene omstandigheid duidelijk, dat de noodzaak steeds groter wordt. Ik op zoek gegaan naar een oplossing voor de uitdaging van vele. Door de praten met mensen in het veld, uit te spreken wat mijn wens is, kwam de oplossing op mijn pad. Met 8 collega's uit mijn bedrijf, waar ik al jaren een band van vertrouwen mee heb, zijn we gestart. Gestart met het doen wat de mens in deze wereld nu heel hard nodig heeft. Een inkomen waar niet alleen de kosten mee betaald kunnen worden, maar ook de (eigen) gezondheid en het brandend verlangen aandacht krijgt.  


Sinds die dag hebben we met ons team zoveel ondernemers deelgenoot mogen maken van deze life changing methode. We zijn als team ongelooflijk blij dat we naast onze passie, een sterk financiële basis hebben om andere te kunnen helpen en mee te laten participeren in de groei van dit bedrijf. Één voor allen, allen voor één.  

 

Energieke groet,
Laura Brokking

bb3b7793-a32c-4775-bd83-9b1adf9bc66e.JPG
bottom of page